Textil s potiskem jako námět na dárek vašim přátelům

Někteří lidé docela rádi rozdávají drobné dárky svým přátelům, jsou to sebevědomí jedinci, kteří se radují z toho někoho obdarovat, a mají samozřejmě radost i z toho, když někdo obdaruje je. Když takového člověka znáte, važte si toho, a může být pro vás i jistou inspirací, vzorem, jak byste se mohli chovat i vy. Co takhle zkusit uspořádat pro kamarády cyklistický výlet, aby byl tematický, aby se nikdo při něm nenudil, a aby si každý z něho odnesl nějakou hezkou vzpomínku v podobě malé pozornosti. Věřte tomu, že i taková zdánlivá „ptákovina“ dokáže udělat radost a lidé si ji pamatují dlouhou dobu. Budou vás brát docela jinak, budete pro ně vzorem pozitivního jednání, a to se vám v budoucnu ještě může hodit. Znáte tu pohádku o tom, jak malý chlapec pomáhal zvířátkům v nesnázích, a ta pak pomáhala jemu, když byl v nesnázích on?

kšiltovka s potiskem

Vylepšete kamarádům cyklistický výlet

Náramky z korálků z polodrahokamů – každému můžete vyrobit náramek z polodrahokamů, pro muže na ruku, pro dívky na kotník. Kuličky z minerálů různých průměrů koupíte na Internetu poměrně levně, navléknete je na elastomerové vlákno, které zavážete a opatrně uzlík zalepíte vteřinovým lepidlem. Kuličky mohou být z ametystu, tygřího oka, tyrkenitu či růženínu.

dívka v mikině

Trička, mikiny, kšiltovky – výlet se může stát nezapomenutelným i tehdy, jestliže každého obdarujete docela obyčejným bavlněným trikem, čepicí, případně mikinou či jiným reklamním textilem Promotextilie. Ten by ovšem měl být nějak označen, popsán nějakou symbolickou značkou, logem, datem a jménem, které s vaším výletem souvisí.

Potisk nebo výšivka textilu – představte si takovou situaci, že pozvete pět kamarádů na výlet na kolech vlakem, dopravíte se všichni do Vyššího Brodu, odkud se přesunete na náměstí, kde posvačíte vynikající pečivo z místní pekárny, a vydáte se fantastickou trasu za slunečného počasí po silnici podél Vltavy až do Českého Krumlova. A na náměstí na lavičce v parku předáte všem krásná žlutá trička s modrými nápisy, každé obdařené přezdívkou a logem vašeho výletu, takže si každý tričko může obléknout a vydat se s ním na cestu. No, nebude to úžasné překvapení?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup